Cumartesi, Ocak 15, 2011

Çözüm bende! Peki ya grup nerrrrrde? :p

Eskidennn, çook eskiden, sanırım ilkokuldayken bir grup daha doğrusu club gibi birşey kurmak istedim... Nereden aklıma geldiğini hatırlamıyorum ama normal birşeydi benim için, hergün bşyler icat ettiğim(icatçıkardığım) günlerdi... Adı "gencclub" oldu(gençtv'nin g'sinden:p). Üye kartları yaptım, yaptırdım anneme:)) hem de bayaa kaliteli olmuştu üzeri şeffaf kaplı falan... Club yönetmeliği, toplantı dosyaları vs :)) İyice kaptırdım kendimi... Sıra üyeleri seçmeye, onlara kartlrını vermeye, ilk toplantıya davet etmeye gelmişti... Club kartlarından elimde o kdr da çok yoktu tabiii:)) Zaten sinirle yapmıştı annem :D Neyse işte 10 tane falan olmuştu, ben de gittim tabi sınıftaki en yakın arkadaşlarıma verdim... Olay çıktıı! Küsenler, kavga edenler, hatta ağlayanlar bile olmuştu galiba:))) Tabii ilk toplantıyı bile yapamadan club dağılldııı:))

Şimdi de bir yarışma varmışşş... Yine tesadüfen düşüverdi önüme, yarışmasever biri olarak; konu da çok uygun 'cuk diye oturdu' ciddennn... Ödüller de güzelmiş ama çok az vaktimiz kalmış ve de 2-3 kişilik grup kurup öyle katılmam gerekiyormuşşş... Faceden çağrı yapsammm acaba yineee küsenler olurr muu büyüümeyen arkadaşşşşşşşlardan diye de ürkesim var:p (Yarışma daaa şuymuşşş--> http://cozumsende.com/ [katılıpp da rakip olmayınnn:P]

***seviyorum, özledim, kim vardır ki yanında, oyalanmalıyım!!!(herşyn nedeni bu)

7 yorum:

Ayhan Çapan dedi ki...

İlkokul ile ilgili anlattığın hikaye pek güzeldi... Ben de şerif yazan, yıldız sembollü, adımın soyadımın yazdığı bir kart yapmıştım. Evde kovboyculuk oynuyordum. (Kart açısından hikayelerimiz benziyor)
o sıralar 1.sınıf filan olmalıydım :))

böğürtlenin 'ö'süüü... dedi ki...

tşkler:D herkesin bir kart takıntısı oluyor demek ki:))

rebeltakipte dedi ki...

ilkokul günlerime gittim birden :)

izlemedeyim,yeni bloğuma beklerim mutlaka

http://rebeltakipte.blogspot.com/

böğürtlenin 'ö'süüü... dedi ki...

tşklerr:) geldim bilee;)

MeLLy dedi ki...

Ahahah! :D
Benim de vardı böyle maceraperestliklerim, grup lideri olma çabalarım falan... Ahh çocukluk.. :D

böğürtlenin 'ö'süüü... dedi ki...

:)) büyüğünce de pek değişmiyor sankii

MeLLy dedi ki...

Ahahah! Sanırım öyle.. :D